Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

 

 

 

 

Cégünk már megalakulásától kezdve különösen nagy hangsúlyt fektet az üzleti megoldások kidolgozására. Mindez egy saját fejlesztésű – DELFIN – vállalatirányítási rendszerrel indult, majd a későbbiek során, a Microsofttal való egyre erősebb együttműködés eredményeként (1997 – Microsoft Certified Partneri, 2006 – Microsoft Gold Certified Partneri minősítés) a Dynamics termékcsaláddal bővült. A KARÁDI tehát több mint egy évtizede foglalkozik vállaltirányítási rendszerek fejlesztésével, bevezetésével és ehhez kapcsolódó üzleti tanácsadással.

 

2003 óta forgalmazzuk a Microsoft Dynamics termékcsalád kis- és középvállalatok számára kifejlesztett Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszerét, mely átfogóan optimalizálja a  vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az üzleti adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátási lánc kezelése, az e-kereskedelem és a termelésirányítás területén.  Ezen üzleti megoldások partnereinknél történő kialakítása során minden esetben elsődlegesen az ügyfél problémáira, üzletei folyamataiban felmerülő nehézségeire fókuszálunk.

 

A vállalatirányítási rendszerek bevezetését cégünk általában az alábbiak szerint végzi:

 

- igényspecifikáció és rendszerterv készítése

- prototípus kialakítása és üzembe állítása

- az éles rendszer üzembe állítása

- a partner munkatársainak oktatása, képzése

- későbbi felhasználói támogatás (igény esetén)

 

A vállalatirányítási rendszerek bevezetése során cégünk elsősorban a mezőgazdaság és az élelmiszeripar területére specializálódott és – tanácsadóink és fejlesztőink tapasztalatára alapozva – számtalan olyan iparági megoldást dolgozott ki ezen szektorok részére, amelyek egy standard vállalatirányítási rendszerben nincsenek benne.

 

Az egyes iparági megoldásainkról részletesebb leírást itt érhet el.

 

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:

- Bevezetés

- Folyamatos támogatás, support

- Tanácsadás

- Oktatás

- Rendszer audit

- Rendszerfejlesztés

- Microsoft Dynamics NAV (Navision) SPLA

- Microsoft Dynamics NAV (Navision) ASP

- Vezetői információs rendszer kialakítása

 

 

Amennyiben további információra van szüksége a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatban, olvassa el a termék és az egyes Navision modulok részletes leírását, illetve az alábbi prospektusokat!

 

 

Innovatív megoldás Miért érdemes Microsoft üzleti megoldást vásárolnia?

 

 

 

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.