Yaq-Táp Kft.

 

A Yaq-Táp Kft. egy dinamikusan fejlődő, magas színvonalat képviselő takarmánygyártó vállalkozás, melynek múltja 1986-ig vezethető vissza. A cég 2007 szeptemberétől a Szuro-Trade Kft. tulajdona.

A vállalat tevékenységének fő profilját a nyúl- és baromfitáp gyártása adja, de minden állatfajtára kiterjedően igyekszenek partnereik igényeit kielégíteni. A telepen a gyártáshoz szükséges alapanyagok raktározása is megoldott. Mindezek mellett foglalkoznak még terményszárítással – mérlegelés, minősítés, szárítás – és felvásárlással is.

 

Fő tevékenység: takarmánygyártás, terményszárítás, felvásárlás, raktározás, bérgyártás

Megoldandó probléma: az érkeztetés és az iktatás elektronikus kezelése, az iratok egységes tárolása, nyilvántartása, keresése és nyomon követhetősége, a szignálási és feladatkiosztási folyamatok támogatása, a kontrolling tevékenységek kezelése, lekérdezések, riportkészítések biztosítása, közös dokumentumok tárolása, létrehozása, módosítása

Megoldás: karaDox™ Iratkezelő, Kontrolling és Döntéstámogató valamint Tudásmenedzsment rendszer (bevezetés: 2012. június) 

 

 

A SharePoint alapú iratkezelő rendszer bevezetésével megoldottá vált az érkeztetés és az iktatás elektronikus kezelése. Ennek keretében a rendszerben automatikusan megjelennek a bejövő e-mailek és lehetőség van további, az irathoz tartozó elektronikus dokumentumok csatolására és egyéb paraméterek rögzítésére is.

A rendszer biztosítja a különböző típusú és formájú iratok azonos módon történő kezelését és nyilvántartását. Az egységes tárolási móddal támogatottá vált az elektronikus tárolás és digitalizálás folyamata is.

 

A SharePoint alapú kontrolling modul kezeli és definiálja a vállalat mutatószámait, a különböző mértékegységeket és devizákat, emellett lehetőséget biztosít a beszámolók exportálására, a tényadatok folyamatos vezetésére, és betöltésére valamint lekérdezések készítésére.

 

A fenti modulok által biztosítottá vált a vezetői döntéstámogatás elősegítése, hiszen az ügyirat adatainak, életciklusának továbbá tetszőleges partnerekhez, tranzakciókhoz, vállalati folyamatokhoz kapcsolódó ügyiratok illetve tetszőlegesen kiválasztott dokumentumok határidejének, állapotának a lekérdezése mellett az előre definiált és ad-hoc lekérdezések, riportok kezelésének és publikálásának folyamata is ezt támogatja.

 

A SharePoint alapokon fejlesztett tudásmenedzsment modul dokumentumtárában hozhatóak létre és publikálhatóak a dokumentumok, melyek verziókezelése is biztosított. A rendszer fejlett keresőmotor használatát és a taxonómiák (logikai tartalomstruktúrák) alkalmazásának a lehetőségét is magában foglalja, beépített módon biztosít keresést a leíró információkban. Rendelkezik a működéshez szükséges strukturált jogosultságkezeléssel - szerepköri támogatással – és tartalomvédelemmel, továbbá biztosított az archiválás folyamata is. Összekapcsolható a vállalatnál már meglévő integrált (üzleti) rendszerekkel is.

 

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.