SzAPporta Kft.

 

A SzAPporta Kft. 2003-ban alakult az SAP területén nagy tapasztalatokkal rendelkező munkatársak részvételével. A bevezetési tapasztalataik kiterjedtek a gazdaság széles területeire, többek között a kis- és középvállalati szektorra is. Az évek során nagy tapasztalatra tettek szert az SAP kis- és középvállalati bevezetésében.

 

Fő tevékenység: SAP rendszerek bevezetése, teljes körű támogatás

Megoldandó probléma: az ügyviteli rendszerben rögzített számlák elektronikus úton történő engedélyezése

Megoldás: karaDox™ elektronikus számlaértesítő rendszer

 

A karaDox™ rendszer bevezetésével megoldottá vált, hogy az SAP-ben keletkezett kimenő, titkosított e-számla (xml) fontos leíró információi automatikusan megjelennek a SharePoint felületen, ahonnét aztán elindul az engedélyezési mechanizmus, ami után a számla átvevője automatikus e-mail vagy SMS értesítést kap arról, hogy új számla érkezett a részére. Ezt követi az átvételi funkció, amikor is a vevő megnézi a számla képét. Az átvétel megtörténte után a befogadó értesítést kap, aki a számla befogadását tudja a rendszeren keresztül igazolni, s ezáltal befogadni a vevői számlát. A folyamat lezárásaként az xml rendelkezésre áll és feldolgozható a vállalatirányítási rendszerben.

 

A karaDox™ elektronikus számlaértesítő rendszer főbb munkafolyamatai a következők:

  • a számla dokumentum előállítása (a folyamat a rendszeren kívül történik)
  • a számla engedélyezése – értesítések, engedélyek begyűjtése
  • a számla átvétele
  • a számla befogadása

 

A rendszer előnyei:

  • használatával a postaforgalom teljesen kiiktatható
  • a munkafolyamatok és a közöttük eltelő idő jóval kevesebb
  • a digitális aláírásnak és az időbélyegnek köszönhetően a rendszer képes az átvett tartalom – nemcsak az átvétel tényének – igazolására

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.