GRAPHISOFT SE

 

 

A GRAPHISOFT az építészeknek fejlesztett szoftverek között piacvezető ArchiCAD révén az Épületinformációs modellezés (BIM) úttörője. 1982-ben történt alapítása óta a világ egyik vezető 3D-s építészeti szoftvert gyártó cégévé fejlődött.

A GRAPHISOFT - az olyan forradalmi megoldások révén, mint például a világ első valós-idejű BIM csapatmunka környezete, valamint a világ első teljesen integrált épületenergetikai modellező alkalmazása - az iparág vezető innovációs fejlesztőjének számít.

A GRAPHISOFT SE, Budapest a Graphisoft csoport legnagyobb, központi egysége. Az itt dolgozók irányítják a kutatást és fejlesztést, a gyártást, a kiadást, a nemzetközi értékesítést és a marketinget.

 

 

Fő tevékenység: 3D-s építészeti szoftverek (pl.: ArchiCAD) gyártása

Megoldandó probléma: szállítói számlák jóváhagyási folyamatának kezelése SharePoint keretrendszerben, Microsoft Dynamics NAV ERP rendszer integrációval

Megoldás: karaDox™ Invoice Handling (Számlaengedélyező) (bevezetés: 2014. január-május)

 

A KARÁDI által SharePoint alapokon fejlesztett Invoice Handling (Számlaengedélyező) modul egy olyan komplex rendszer, mely funkcióit tekintve lefedi a beérkező számlák iktatásától - az iktatott számlák kezelésén keresztül - azok kifizetésre történő jóváhagyásáig tartó ellenőrzési folyamatot.

A rendszer integrálva van a Microsoft Dynamics Navision rendszerhez, ahol a könyvelés történik, majd ezt követően a SharePoint alapú Invoice Handling (Számlaengedélyező) modul biztosít lehetőséget a könyvelésből származó adatokkal kiegészült, fizetésre kijelölt számlák kiválasztására, valamint a kifizetésük vagy a kifizetésük elmulasztásának a rögzítésére is.

A fentieken kívül a rendszer tárolja a számlák kezeléséhez szükséges törzsadatokat, ugyanakkor specifikusan a Navision adatbázisban tárolt törzsadatokat is igényli a megfelelő működéshez.

A karaDox Invoice Handling (Számlaengedélyező) rendszer a felhasználókhoz különböző szerepköröket illetve jogosultságokat rendel, melyek segítségével szabályozható, hogy az egyes felhasználók milyen funkciókat érhetnek el a rendszerben, illetve a benne szereplő számlákkal milyen műveleteket végezhetnek.

Mindezek által a számlakezelés különböző folyamatai valamint a hozzájuk kapcsolódó feladatok egyszerűbbé, átláthatóbbá, nyomon követhetőbbé váltak.

 

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.