Béres Gyógyszergyár Zrt.

 

 

A Béres Gyógyszergyár Zrt. az egyik legismertebb családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás, mely piacvezető a gyógyszergyártás terén. Az 1989-es alapításkor még alig 10 főt számláló kisvállalkozás, mára közel 500 főt foglalkoztató vállalatcsoporttá terebélyesedett.

 

 

Fő tevékenység: egészségmegőrző készítmények gyártása és forgalmazása

Megoldandó probléma: a korábban egyedi fejlesztéssel megoldott belső vállalati intranetes portálrendszerük átültetése SharePoint keretrendszerre, további funkciókkal történő bővítése

Megoldás: karaDox™ Munkaidő-nyilvántartó, Erőforrás-igénylő, Raktárkezelő,
                Számlaengedélyező, Hibabejelentő, Szerződés- és dokumentumtár,
                Beszerzési folyamatkezelő modul
  (bevezetés: 2011. október)

 

A KARÁDI által kialakított megoldás keretében a Béres korábbi belső vállalati intranetes portálrendszere került átültetése SharePoint keretrendszerre és a következő főbb funkciókkal bővült.

 1. munkaidő nyilvántartás
  A modul feladata a dolgozók munkaidő-adatainak nyilvántartása, távolléti adatok rögzítése, jóváhagyása, hónapzárást követően jelenléti ív nyomtatása.
 2. erőforrás igénylés, foglalás
  A modul a tárgyalók foglalásának nyilvántartására, illetve a különböző eszközök (projektor, autó stb.) foglalásának követésére szolgál.
 3. számlaigazolás
  Ebben az alkalmazásban a jóváhagyandó számlák listájának karbantartása, illetve a jóváhagyási folyamat kezelése valósul meg.
 4. hibabejelentés
  Ezen a felületen jelenthetik be a felhasználók az informatikai, üzemeltetési és egyéb problémáikat.
 5. szerződéstár
  A vállalatcsoport szerződéseinek, szerződéses kapcsolatainak nyilvántartását valamint a szerződések különböző verziónak a kezelését szolgálja.
 6. dokumentumtár
  A cégcsoport dokumentumainak nyilvántartását látja el.
 7. raktárkezelés
  Ebben a modulban van nyilvántartva a napi működéshez szükséges eszközök készlete, valamint itt  lehet az eszközigényeket rögzíteni és a kiszolgálás folyamatát nyomon követni.
 8. beszerzés modul
  Ez az alkalmazás az informatikai valamint az üzemeltetéssel kapcsolatos beszerzések támogatására szolgál.

 

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.