Likviditáselemzés

 

A Likviditáselemzés mindazt, amit a Cash-Flow-ban látunk kiterjeszti az idő síkjában, azaz napi, heti, negyedéves vagy éves bontásban láthatjuk vállalkozásunk pénzügyi helyzetét, kiegészítve a várható bevételekkel illetve költségekkel.

 

A várható bevételek és költségek a Microsoft Dynamics NAV-ban (Navision) rögzített Vevői/Szállítói rendelésekből és szerződésekből (Keretszerződések) származnak.

 

A rendelések és szerződések felhasználásával a vállalat nem csupán a tényekre és tervekre alapozva vizsgálhatja pénzügyi helyzetét időszakról-időszakra, hanem figyelembe veheti a már létező, de nem teljesült rendelésállományát és szerződésállományát is.

 

Likviditáselemzés

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.