Teljesítményfelügyelet

 

A vállalatok számára a döntéshozatal meglehetősen bonyolult, összetett folyamat, hiszen az adott döntéshez kapcsolódó pozitív vagy negatív következmények számbavételen kívül a vállalat általános szempontjait is mérlegelni szükséges. Az Üzleti Intelligencia (BI) megoldás a megfigyelés, elemzés és tervezés révén megkönnyíti a döntéshozatali folyamat összehangolását.Az ezeket a lehetőségeket integráló Microsoft Office PerformancePoint Server 2007 – mely a Microsoft Office-rendszerkörnyezetre és a Microsoft SQL Server 2008 alkalmazásra épül – olyan hatékony teljesítményfelügyeleti alkalmazásként használható, amely biztosítja a szükséges infrastruktúrát a szervezet összes vezető és beosztott munkatársának összekapcsolásához az általános vállalati stratégiával.

 

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.