Jelentéskészítés és elemzés

 

A vállalatoknál összegyűlt adatmennyiség oly módon történő rendszerezése, hogy mindenki a megfelelő időben a megfelelő információt elérje, nagy feladat. Ennél azonban nagyobb jelentőségű, hogy az adatok hogyan használhatók fel a jó döntések meghozatalára. Az Üzleti Intelligencia (BI) megoldást jelent mind a két problémára, hiszen nemcsak az adatok és dokumentumok közös használatát, keresését és kezelését könnyíti meg, hanem jelentéskészítési elemzőeszközöket is biztosít az adathalmazok lényeges információvá történő átalakításához. Ez utóbbi eszközök a vállalat és a felhasználó igényeihez egyaránt könnyen igazíthatóak. A felhasználó dolgozhat a Microsoft Office Excel 2007 alkalmazással, az SQL Server 2008 jelentéskészítési és elemzési szolgáltatásaival, valamint a Report Builder, a ProClarity Analytics és adatbányászati eszközökkel. Annak megkönnyítésére pedig, hogy az ismeretek másokkal is megosztásra kerüljenek az Üzleti Intelligencia (BI) megoldás a Microsoft Office SharePoint Server 2007 beépített üzletiintelligencia-funkcióit és alapvető együttműködési, keresési és dokumentumkezelési szolgáltatásait egyaránt felhasználja.

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.