Üzleti intelligencia

Microsoft Üzleti Intelligencia 

 

Napjainkban nélkülözhetetlen a vállalatok üzleti céljainak eléréséhez az adatok gyors, hatékony és gazdaságos elérése, elemzése, feldolgozása és megosztása. Ennek tökéletes megvalósítása az üzleti intelligencia (BI) alkalmazásával elérhetővé válik. A Microsoft átfogó és integrált üzletiintelligencia-technológiákat magában foglaló megoldás használatával egyszerűbbé válik az információk rendszerezése és elosztása, ami által versenyelőnyhöz juthat, jobb döntéseket hozhat és mindezek révén a cég eredményességét is növelheti az ezt használó partner.

 

A Microsoft Üzleti Intelligencia megoldás az üzleti felhasználókat az általuk már jelenleg is jól ismert eszközökön keresztül új lehetőségekkel látja el, vagyis

   - a felhasználók önállóan és gyorsabban készíthetnek saját jelentéseket és elemzéseket,
   - több millió adatsort is gyorsan elemezhetnek,
   - az eredményeket könnyen megoszthatják munkatársaikkal,
   - hatékonyabb az együttműködés,
   - a különböző rendszerekben található adatvagyon is könnyebben kezelhető,
   - az információk integritása pedig a munkaállomásokat, az adatközpontot és a felhőt is átfogó módon 
     biztosítható.

 

A Microsoft Üzleti Intelligencia (BI) megoldása 3 szinten (adattárak, jelentéskészítés és elemzés, teljesítményfelügyelet) megvalósulva biztosítja a döntéshozatal hatékonyabbá tételének megkönnyítését.

 

 - Adattár

 - Jelentéskészítés és elemzés

 - Teljesítményfelügyelet

 

Microsoft Üzleti Intelligencia megoldásáról részletes itt olvashat.

 

 

A KARÁDI, mint üzleti intelligencia (BI) tanácsadó

 

Az üzleti intelligencia (BI) nélkülözhetetlen a versenyelőnyhöz és a nyereségességet biztosító döntéshozatal támogatásához, hiszen ennek segítségével tárolhatja, integrálhatja, elemezheti és a jelentések készítéséhez felhasználhatja a vállalat rendelkezésére álló összes adatot. Ez az előny azonban csak akkor használható ki, ha azonos gyártótól származó, együttműködésre képes eszközökkel dolgozik a vállalat.

 

A Microsoft Üzleti Intelligencia (BI) megoldása az egyetlen olyan teljes körű, integrált technológiakészlet, amelynek segítségével az üzleti intelligencia (BI) egyszerűbben és gazdaságosabban valósítható meg, kezelhető és használható. BI tanácsadóként arra törekszünk, hogy a partnereink által már esetlegesen használt – MS Office, MS SQL Server – technológiák segítségével létrehozzunk egy olyan megoldást, amely által a vállalatuk számára a teljes körű üzleti intelligencia minden előnye kihasználhatóvá válik. Szakembereink több éves tapasztalattal rendelkeznek és minden esetben az adott vállalat egyedi igényeinek megfelelő megoldást hozzák létre.

 

 

Üzleti intelligencia (BI) tanácsadóként az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk ügyfeleink számára:

 

 - informatikai rendszerek felmérése

 - adattárház tervezése, létrehozása

 - csillagsémák tervezése, OLAP kockák felépítése, hangolása, karbantartása

 - teljesítménymutatók létrehozása, közzététele

 - riportok készítése

 - dashboard összeállítása

 

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.