Oktatás

 

Minden ügyfelünk számára tartunk a bevezetés részét képező oktatást, hogy a felhasználók minél könnyebben és gyorsabban elsajátítsák a Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítási rendszer használatát. A leendő felhasználók számára gyakorlatorientált oktatást tartanak munkatársaink, így nemcsak azt tanulhatják meg, hogyan épül fel a Dynamics NAV (Navision) és milyen funkcionalitással segíti a vállalat mindennapjait, de a gyakorlatban is megismerkedhetnek a Navision egyes moduljaival, funkcióival és beállítási lehetőségeivel. Gyakorolják például a főkönyvi számlák létrehozását, a vevői rendelések rögzítését, a számlák elkészítését, a készletkönyvelést, kimutatások elkészítését, és minden olyan feladatot, ami az adott felhasználó tevékenységéhez tartozik.

 

A KARÁDI által tartott oktatások másik fajtája, ami előbb utóbb a legtöbb vállalatnál szükségessé válik, a felhasználók újraoktatása. Erre azért lehet szükség, mert egyes felhasználók új feladatkörbe kerülnek, amit eddig nem ismertek a Dynamics NAV (Navision) oldaláról, vagy azért mert a rendszer használata közben új lehetőségek nyíltak meg a cég számára és ezek használatbavételéhez szükséges szakértői oktatás.

 

Amennyiben az Ön cégénél már használják a Microsoft Dynamics NAV-ot, de a felhasználók oktatása nem történt meg kielégítően vagy a Navision új funkciót kezdték/kezdik el használni kérjen ajánlatot testre szabott egyéni oktatásra!

 

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.