Microsoft Dynamics NAV (Navision) SPLA

 

A Microsoft SPLA (Service Provider License Agreement) konstrukciója egy olyan licencelési program, ami lehetővé teszi, hogy ügyfeleinknek a Microsoft Dynamics NAV-ot havonta licenceljük, az aktív felhasználók száma alapján. Ez a konstrukció azoknak a vállalatoknak ideális, akiknél a Dynamics NAV (Navision) használatában megfigyelhető egyfajta szezonalitás, és az év bizonyos időszakában kevesebb aktív felhasználója van a Navisionnek. Míg a hagyományos Microsoft Dynamics NAV licencelés esetében a legmagasabb felhasználói szám után kell fizetni a licenc díjakat, addíg SPLA konstrukció esetében az aktív felhasználók után havonta kerül számlázásra a licenc díja. A konstrukció további előnye, hogy ügyfelünk választhat, házon belül a saját szerverein szeretné telepíteni és felügyelni a Navisiont, vagy ránk bízza és cégünk szerverparkjában az egyik szerveren fog futni a rendszer. Utóbbi esetben távoli asztalon vagy VPN-en keresztül tudja majd elérni a Microsoft Dynamics NAV-ot.

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.