Microsoft Dynamics NAV (Navision)

 

 

Microsoft Dynamics NAV


 

A Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszer egy költséghatékony megoldás, amely kifejezetten a kis- és középméretű vállalatok igényei alapján készült. Cégünk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik ERP rendszerek bevezetése terén, melyből az utóbbi 7 évben főként a Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszerrel foglalkoztunk. Ez alatt az idő alatt tanácsadóink és fejlesztőink több különböző iparágban szereztek tapasztalatot, amelynek köszönhetően kialakítottak egy, az általuk leghatékonyabbnak vélt és az ügyfél igényeit leginkább kielégítő ERP bevezetési módszertant, valamint egyedi iparági és kiegészítő megoldásokat a Microsoft Dynamics NAV-hoz (Navision). Ezen megoldások segítségével a vállalatok számára olyan funkciók érhetőek el, amelyek egy standard Navision rendszerben nincsenek benne.

 

Az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk a Microsoft Dynamics NAV (Navision) integrált vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatban:

 

 - Bevezetés

 - Folyamatos támogatás, support

 - Tanácsadás

 Oktatás

 - Rendszer audit

 - Rendszerfejlesztés

 - Microsoft Dynamics NAV (Navision) SPLA

 - Microsoft Dynamics NAV (Navision) ASP

 - Vezetői információs rendszer kialakítása

 

 

Olvassa el partnereinkhez bevezetett Microsoft Dynamics NAV (Navision) vállalatirányítási rendszerek esettanulmányait itt!

 

 

 

Amennyiben további információra van szüksége a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatban, olvassa el a termék és az egyes Navision modulok részletes leírását, illetve az alábbi prospektusokat!

 

 

Innovatív megoldás Miért érdemes Microsoft üzleti megoldást vásárolnia?

 

 

 

Rövid áttekintés az ERP rendszerek bevezetésének metódusáról

 

Töltse le tanulmányunkat az ERP rendszerek bevezetéséről, melyben összefoglaljuk miért, és kinek érdemes bevezetnie vállalatirányítási rendszert és mire érdemes odafigyelni egy ERP projekt során.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.