karaDox termelés

karaDox termelés - Eszközkezelő, Készleteltérés-jóváhagyó, Gyártástechnológiai dokumentumkezelő

 

A karaDox Termelés termékünk a vállalatok termelési folyamataihoz kapcsolódó eszközöknek, dokumentumoknak a SharePoint keretrendszerben kialakított nyilvántartására szolgál.

Ezen termékünk moduljai révén megvalósíthatóvá válik a vállalat illetve annak telephelyein üzemeltetett gépek, alkatrészek alapadatainak, garanciáinak, hibajegyeinek valamint az adott eszközökön végzett hibajavítások, következő felülvizsgálatok leírásának, időpontjainak elektronikus vállalati belső portálon történő nyilvántartása.

 

A karaDox Termelés termékünk moduljai

karaDox™ Eszközkezelő
karaDox™ Készleteltérés-jóváhagyó
karaDox™ Gyártástechnológiai dokumentumkezelő
karaDox™ Mérőeszközök

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.