Számlaengedélyező

 

 

karaDox

 

 

A SharePoint alapokon fejlesztett számlaengedélyező moduljainkban a számla típusú dokumentumok, az azokon végzendő feladatok, folyamatok – számlarögzítés, teljesítésigazolás, jóváhagyás és könyvelés – elektronikus kezelése valósul meg.

Számlaengedélyező rendszereinkbe a vállalatirányítási rendszerbe berögzített számlák automatikusan kerülnek át, majd ezt követően a pénzügy által meghatározott útvonalon elindítható a számla jóváhagyási, engedélyezési procedúrája. A rendszer mindezek által teljes körű támogatást biztosít a pénzügyes, a beszerzési igazgató és a számlafelelős munkafolyamatainak kezeléséhez, nyomon követéséhez.

 

SharePoint alapú számlaengedélyező rendszereink

 

karaDox™ Számlaengedélyező 1
karaDox™ Számlaengedélyező 2
karaDox™ Számlaengedélyező 3
karaDox™ Számlaengedélyező 4
karaDox™ Számlaengedélyező 5
karaDox™ Számlaengedélyező 6

 

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.