karaDox pénzügy

 karaDox pénzügy - Pénztárkezelő, Számlaengedélyező, Szerződéskezelő

 

A karaDox Pénzügy termékünk a vállalatok pénzügyi tevékenységéhez kapcsolódó munkafolyamatok, feladatok, pénzügyi adatok és határidők nyomon követésére és kezelésére szolgál.

A SharePoint alapokon fejlesztett termék több modulja is támogatja a számla típusú dokumentumokon végzendő feladatok és folyamatok elektronikus kezelését, valamint az ezekhez kapcsolódó felhasználók munkájának nyomon követhetőségét.

A rendszer lehetőséget biztosít a különböző vállalatirányítási rendszerekben berögzített számlák automatikus átemelésére, ezt követően pedig a számla jóváhagyási, könyvelési procedúrájának végrehajtására.

A pénzügyi tevékenységekhez szorosan kapcsolódó szerződések teljes életciklusának az egységes és központi nyilvántartására, illetve a hozzájuk kapcsolódó munkafolyamatok, feladatok valamint a pénzügyi adatok és határidők nyomon követésére és kezelésére is megoldást jelentenek a SharePoint keretrendszerben fejlesztett karaDox Pénzügy termék egyes moduljai.

Természetesen lehetőség van szerződéstár kialakítására is a SharePoint alapú vállalati portálon, melynek segítségével átláthatóvá válik az adott cégnek nemcsak a partnereivel, hanem a szolgáltatóival kapcsolatos szerződések halmaza is.

A rendszer mindezek mellett lehetőséget biztosít a szerződések korábbi, majd végleges verzióinak illetve a szerződéssablonok és formanyomtatványok tárolására, karbantartására és a véglegesítési munkafolyamatok valamint a publikálás támogatására is.

 

A karaDox Pénzügy termékünk moduljai

karaDox™ BI
karaDox™ Kiküldetéselszámolás-kezelő
karaDox™ Pénztárkezelő

karaDox™ Számlaengedélyező 1
karaDox™ Számlaengedélyező 2
karaDox™ Számlaengedélyező 3
karaDox™ Számlaengedélyező 4
karaDox™ Számlaengedélyező 5
karaDox™ Számlaengedélyező 6
karaDox™ Szerződéskezelő 1
karaDox™ Szerződéskezelő 2
karaDox™ Szerződéstár 1
karaDox™ Szerződéstár 2
karaDox™ Szerződéstár 3

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.