Minőségügyi dokumentumtár

 

 

karaDox

 

 

A SharePoint keretrendszerben kialakított minőségügyi dokumentumtáraink a dokumentumok nyilvántartása mellett a dokumentumok változási folyamatainak a kezelését valósítja meg a módosítási kérelem beérkezésétől a dokumentum új verziójának publikálásáig, megőrizve minden verzióját és követve a módosításokat.

A dokumentumok és a hozzájuk kapcsolódó feladatok kategorizálva, különböző listákban, alkönyvtárakban tárolódnak a SharePoint felületén. A kapcsolódó feladatok és azok végrehajtási folyamatai, stádiumai ezáltal nyomon követhetővé, lekérdezhetővé válnak.

Mindezeken felül a dokumentumok egymás közötti, egymásra vonatkozó hivatkozásai is átláthatóvá tehetőek valamint a dokumentumokhoz való felhasználói szerepkörök, jogosultságok szerinti hozzáférés is szabályozhatóvá válik a SharePoint keretrendszerben megvalósított moduljaink révén.

 

SharePoint alapú minőségügyi dokumentumtár rendszereink

 

karaDox™ Minőségügyi dokumentumtár 1
karaDox™ Minőségügyi dokumentumtár 2

 

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.