karaDox MIR, KIR

karaDox MIR, KIR  - Audit, Eljárás-nyilvántartó, Minőségügyi dokumentumtár

 

A karaDox MIR, KIR termékünk körébe olyan modulok tartoznak, amelyek a vállalatok minőség- és környezetirányítási munkafolyamatait támogatják, teszik hatékonyabbá.

A SharePoint keretrendszerben fejlesztett moduljaink egyike az auditok tervezésének, megszervezésének és lefolytatásának elektronikus kezelését valósítja meg.

Emellett lehetőséget biztosít az auditok során feltárt eltérések és nem megfelelősségek által generált intézkedések nyomon követésére, továbbá az eredmények riportok formájában történő megjelenítésére is.

A minőség- és környezetirányítás területén elengedhetetlenek az előre definiált eljárások, ezek nyilvántartása, valamint az ezekhez kapcsolódó irányítási rendszerdokumentumok, minőségügyi dokumentumok kezelése, kategorizált tárolása, melyekre a SharePoint alapokon fejlesztett rendszereink szintén megoldást jelentenek. Ezen dokumentumtárak nemcsak a dokumentumok felhasználók számára szabályozott hozzáférésű nyilvántartását, hanem azok változási folyamatainak kezelését is biztosítják, megőrizve minden verziót és követve a módosításokat. Mindezeken felül pedig a dokumentumokhoz kapcsolódó munkafolyamatok és feladatok végrehajtására is keret biztosít a rendszer.

 

A karaDox MIR, KIR termékünk moduljai

karaDox™ Audit
karaDox™ Beszállítók és alvállalkozók értékelése
karaDox™ Eljárás-nyilvántartó
karaDox™ KIR
karaDox™ Mérőeszközök
karaDox™ Minőségcél
karaDox™ Minőségügyi dokumentumtár 1
karaDox™ Minőségügyi dokumentumtár 2
karaDox™ Reklamációkezelés

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.