Teljesítménykezelő

 

 

karaDox

 

 

A KARÁDI által SharePoint alapokon kialakított teljesítménykezelő modul a munkavállalók illetve az alvállalkozók munkaidejének és az ezekhez kapcsolódó információknak az elektronikus formában történő nyilvántartására és visszakereshetőségére szolgál.

A teljesítményeket a felhasználók rögzítik a SharePoint felületén minden egyes nap. A teljesítmények lekérdezésekor havi bontásban, dolgozónként megtekinthető, hogy mely napokon milyen tevékenységet hány órában végzett. Lehetőség van tételes listás (napi bontású) és összesítő listás (munkanapos, munkaszüneti napos, ünnepnapos bontású) lekérdezésére is. A kimutatás természetesen különböző formátumokban (Excel, PDF, Word stb.) exportálható is.

  

Teljesítmények rögzítése

A felhasználó a SharePoint alapokon kialakított teljesítménykezelő modul Teljesítmények menüpontjában a már rögzített teljesítmények listáját tudja megtekinteni, ahol különböző szűrések beállítására is lehetőség van.

A teljesítmények rögzítése ugyanebben a menüpontban történik az Új gomb segítségével megjelenő következő űrlap kitöltésével.

 

karaDox™ Teljesítménykezelő - 1. ábra: teljesítmény rögzítése
 
1. ábra: teljesítmény rögzítése 

 

Az Alvállalkozó/munkavállaló kiválasztása a tallózás segítségével valósítható meg, a többi mező értelemszerűen kitöltendő a SharePoint rendszer felületén.

  

Alvállalkozók, munkavállalók felvitele

A SharePoint alapokon kialakított teljesítménykezelő modul Alvállalkozók/Munkavállalók menüpontjában látható lista a már rögzített dolgozókat tartalmazza, mely listában különböző szűrések is beállíthatóak, illetve az adatok – a szerkesztés gomb segítségével módosíthatóak.

Az új dolgozó felvitele az Új gomb segítségével történik, mely után a megjelenő űrlap értelemszerű kitöltése szükséges.

 

karaDox™ Teljesítménykezelő - 2. ábra: alvállalkozó/munkavállaló rögzítése 1.


 2. ábra: alvállalkozó/munkavállaló rögzítése 1.

 

 

karaDox™ Teljesítménykezelő - 3. ábra: munkavállaló rögzítése 2.

3. ábra: munkavállaló rögzítése 2. 

 

Munkanapok

A SharePoint alapokon kialakított teljesítménykezelő modul Munkanapok menüpontjában határozhatóak meg, hogy mely napok számítanak munkanapnak és melyek munkaszüneti napnak. Alapértelmezésben a rendszer hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek napokat tekinti munkanapnak, szombatot és a vasárnapot pedig munkaszüneti napnak.

Új munkaszüneti vagy munkanap beállítása ez esetben is az Új gomb segítségével megjelenő űrlap kitöltésével történik.

 

karaDox™ Teljesítménykezelő - 4. ábra: munkanapok módosítása

4
. ábra: munkanapok módosítása

  

Teljesítmény-kimutatás

Az alvállalkozók/munkavállalók teljesítményének lekérdezéséhez a SharePoint alapokon kialakított teljesítménykezelő modul Teljesítmény menüjén belül a Teljesítmény kimutatás menüpont használható. A kimutatás lényege, hogy havi bontásban, dolgozónként megmutatja, hogy mely napokon milyen tevékenységet hány órában végzett. Lehetőség van tételes listás (napi bontású) és összesítő listás (munkanapos, munkaszüneti napos, ünnepnapos bontású) lekérdezésére is. A kimutatás természetesen különböző formátumokban (Excel, PDF, Word stb.) exportálható is.

 

karaDox™ Teljesítménykezelő - 5. ábra: teljesítmény-elszámolás lekérdezése


5
. ábra: teljesítmény-elszámolás lekérdezése
 

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.