karaDox HR

karaDox HR - Képzés, Munkaidő-nyilvántartó, Szabadság-nyilvántartó, Teljesítménykezelő, Utaztatás

A karaDox HR termékünk a vállalatok emberi erőforrásaival kapcsolatos tevékenységek, dokumentumok, munkafolyamatok kezelésére, tárolására, nyilvántartására, visszakereshetőségére, a teljesítmények tételes és összesítő listás lekérdezhetőségére szolgál.

A KARÁDI által SharePoint keretrendszerben kialakított képzés modul naprakészen tartja nyilván a vállalat munkavállalóinak kompetenciáit, és automatikusan figyelmeztet a megújítandó kompetenciákra is. Lehetőséget ad a képzési igények rögzítésére, a képzésre történő jelentkezésre, illetve ezek kimenetele is regisztrálható, nyomon követhető.

A SharePoint alapokon fejlesztett termék lehetőséget biztosít a munkaidő rögzítésére, a távolléti kérelmek jóváhagyási folyamataira és mindezek jelenléti ív formájában történő nyomtatására is.

A jelenlétkezelés mellett a szabadság-nyilvántartás, valamint a hozzá kapcsolódó munkafolyamatok – szabadságigénylés, jóváhagyás – kezelése is a SharePoint felületen valósul meg. Mindemellett a rendszer havi riportja automatikusan importálható bizonyos bérkönyvelést végző rendszerekbe.

A fentieken kívül a rendszer olyan modullal is rendelkezik, amely az utazásokhoz kapcsolódó igénylések, tervezések és elszámolások munkafolyamatainak SharePoint felületen történő kezelésére is megoldást kínál. Az utazásszervezés munkafolyamatai mellett a napidíjak illetve az utazással kapcsolatos egyéb kiadások elszámolása is a SharePoint keretben kialakított modulban követhető nyomon.

 

A karaDox HR termékünk moduljai

karaDox™ Képzés
karaDox™ Munkaidő-nyilvántartó
karaDox™ Szabadság-nyilvántartó
karaDox™ Teljesítménykezelő
karaDox™ Utaztatás 1
karaDox™ Utaztatás 2

 

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.