karaDox beszerzés

karaDox beszerzés - Beszerzési folyamatkezelő, Megrendelés

 

A karaDox Beszerzés termékünk a vállalatok külső és belső beszerzési folyamatainak SharePoint keretrendszerben kialakított informatikai támogatását valósítja meg a beszerzési igény benyújtásától egészen a szállítói szerződések létrejöttéig.

Segítségével a beszerzési eljárás az igények rögzítésétől kezdve az ajánlat-felhívási, ajánlattételi és értékelési szakaszokon át egészen a döntésig, a szerződés megkötéséig egyszerűen nyomon követhető és kezelhető a SharePoint felületén.

Belső beszerzés esetén megoldottá válik az igénylések és feladatok nyomon követése az igénylés rögzítésétől kezdve, a specifikálásra, jóváhagyásra majd beszerzésre történő továbbításán keresztül egészen a beszerzési feladat ügyintézőhöz történő rendelődéséig, valamint a beszerzés jóváhagyásáig és a teljesítéséig.
Mindezek mellett a rendszer lehetőséget biztosít a megtakarítások, szerződések, beszállítók nyilvántartására is.

 

A karaDox Beszerzés termékünk moduljai

karaDox™ Beszállítók és alvállalkozók értékelése
karaDox™ Beszerzési folyamatkezelő 1
karaDox™ Beszerzési folyamatkezelő 2
karaDox™ Beszerzési folyamatkezelő 3
karaDox™ Beszerzési folyamatkezelő 4
karaDox™ Igénylés
karaDox™ Megrendelés
karaDox™ Szállító-nyilvántartás

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.