Projektkezelő

 

 

karaDox

 

 

 

A SharePoint keretrendszerben fejlesztett projektkezelő modulok lehetőséget biztosítanak a különböző vállalati projektek, az azokhoz kapcsolódó dokumentumok, feladatok és mérföldkövek valamint minden olyan strukturálható információ tárolására és kezelésére, amelyek a projektek megfelelő lebonyolításához szükségesek. Mindezek mellett a projektekhez kapcsolódó tagok, partnerek és kapcsolattartók rögzítésére, nyilvántartására és kezelésére is megoldást nyújtanak.

A projektek életciklusa könnyen nyomon követhető, státuszuk bármikor megtekinthető, valamint az aktív projektek mellett a már lezártak is nyilvántarthatóak.

 

 

SharePoint alapú projektkezelő rendszereink

 

karaDox™ Projektkezelő 1
karaDox™ Projektkezelő 2
karaDox™ Projektnyilvántartó

 

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.