Szerződéskezelő

 

 

karaDox

 

 

 

A KARÁDI által SharePoint keretrendszerben fejlesztett szerződéskezelő modulok teljes körű megoldást biztosítanak a szerződések, valamint ezek teljes életciklusának az egységes és központi nyilvántartására, illetve a hozzájuk kapcsolódó munkafolyamatok, feladatok valamint a pénzügyi adatok és határidők nyomon követésére és kezelésére.

A szerződéskezelő a szerződéstervezetek és szerződések készítésének, előterjesztésének, módosításának, véglegesítésének vagy megszüntetésének és publikálásának a munkafolyamatait támogatja, valamint lehetőséget biztosít a szerződés státuszainak módosítására és a teljesítési határidők figyelésére is.

A szerződéstár SharePoint felületén lehetőség van a korábbi majd végleges verziók tárolására is, mely az ügymenet nyomon követését nagymértékben elősegíti. A szerződéskezelő rendszerben természetesen nemcsak a már kész vagy éppen folyamatban lévő szerződések tárolhatóak, hanem a szerződéssablonok és az általában használt formanyomtatványok is mindenki számára elérhetővé válnak.

A SharePoint alapú vállalati portálon kialakítható szerződéstár segítségével átláthatóvá válik az adott vállalat partnereivel és szolgáltatóival kapcsolatos szerződéseinek a halmaza is.

 

SharePoint alapú szerződéskezelő rendszereink

 

karaDox™ Szerződéskezelő 1
karaDox™ Szerződéskezelő 2
karaDox™ Szerződéstár 1
karaDox™ Szerződéstár 2
karaDox™ Szerződéstár 3

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.