karaDox adminisztráció
karaDox adminisztráció - Digitális hitelesítő és archiváló, Iktató és iratkezelő, Postázó, Szerződéskezelő, Utaztatás

A karaDox Adminisztráció termékünk körébe olyan modulok tartoznak, amelyek a vállalatok mindennapos adminisztratív tevékenységéhez nyújtanak hatékony segítséget.

A SharePoint keretrendszerben kialakított moduljaink támogatják a kimenő és bejövő iratok iktatási munkafolyamatait, mint például az iktatást, az irat továbbítását, a hozzá kapcsolódó feladatok kiosztását, a szignálást, a postázási folyamat indítását, valamint a közös, elektronikus irattárban történő elhelyezését, tárolását, illetve a selejtezéshez kapcsolódó tevékenységeket is. Iktatómoduljaink használata megkönnyíti az ügyintézés, a fizikai tárolás, a visszakeresés, a nagy mennyiségű irat iktatásának és a verziók kezelésének a folyamatát és lehetőséget biztosít a helyettesítések, jogosultságok kezelésére is.

A postázás folyamatát lehetőség van egy látszólag különálló, ugyanakkor a többi iktató és iratkezelő modulhoz szervesen kapcsolódó rendszerben kezelni, ahol a postázandó iktatások, borítékok kezelésének, postázási folyamatának elektronikus, SharePoint felületen történő támogatása valósul meg. Ez a rendszer lehetőséget biztosít a különböző postai attribútumok és díjak kezelésre is.

A vállalati napi működéséhez nélkülözhetetlen szerződések központi nyilvántartására, illetve a hozzájuk kapcsolódó munkafolyamatok, feladatok valamint a pénzügyi adatok és határidők nyomon követésére és kezelésére is lehetőség van egyes moduljainkon belül, továbbá szerződéstár is kialakítható a SharePoint alapú vállalati portálon. A rendszer mindezek mellett alkalmas a szerződések korábbi, majd végleges verzióinak illetve a szerződéssablonok és formanyomtatványok tárolására, karbantartására és a véglegesítési munkafolyamatok valamint a publikálás támogatására is.

A SharePoint keretrendszerben kialakított moduljainkon belül lehetőség van a dolgozók céges utazásainak és elszámolásainak nyilvántartására is. Az általunk kialakított modul segítséget nyújt az utazásokhoz kapcsolódó igénylések, tervezések és elszámolások munkafolyamatainak a kezelésére, nyomon követésére, valamint a napidíjak illetve az utazással kapcsolatos egyéb kiadások elszámolására is megoldást jelent.

 

A karaDox Adminisztráció termékünk moduljai

karaDox™ Digitális hitelesítő és archiváló
karaDox™ Iktató és iratkezelő 1

karaDox™ Iktató és iratkezelő 2
karaDox™ Iktató és iratkezelő 3
karaDox™ Iktató és iratkezelő 4
karaDox™ Iktató és iratkezelő 5
karaDox™ Irodaszer-nyilvántartó és –igénylő
karaDox™ Postázó
karaDox™ Szerződéskezelő 1
karaDox™ Szerződéskezelő 2
karaDox™ Szerződéstár 1
karaDox™ Szerződéstár 2
karaDox™ Szerződéstár 3
karaDox™ Utaztatás 1
karaDox™ Utaztatás 2

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

karaDox™

 

Töltse le a tanulmányt, mely teljes körű tájékoztatást nyújt a SharePoint keretrendszerben eddig megvalósított elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszereinkről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.