Utaztatás 1

 

 

A KARÁDI által SharePoint keretben kialakított rendszerben a dolgozók céges utazásainak és elszámolásainak az elektronikusan nyilvántartása valósul meg.

 

A karaDox™ Utaztatás modul segítséget nyújt az utazásokhoz kapcsolódó igénylések, tervezések és elszámolások munkafolyamatainak SharePoint felületen történő kezelésére, nyomon követésére, ugyanis az utazásszervezés minden lépése után jóváhagyás szükséges. Mindezeken kívül a napidíjak valamint az utazással kapcsolatos egyéb kiadások elszámolására is megoldást nyújt.

 

Az utaztatás modul részletes ismertetése: karaDox™ Utaztatás 1

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.