Tudásbázis-kezelés

 

A tudásbázis modul nem más, mint wikilapok tára.

 

A wikitár olyan dokumentumtárat jelöl, amelyben a felhasználók gyorsan és egyszerűen módosíthatják bármely weblapot. A tár a már létező (és a még csak feltehetőleg létező) weblapok közötti hivatkozások létrejöttével egyre összetettebbé és nagyobbá válik.

 

Üzleti alkalmazási területeken a wikitárak alacsony költségigényű módját kínálják a fontos és mások érdeklődésére is számot tartó ismeretek rögzítésének, de alkalmazhatók még ötletgyűjtésre, közösen kidolgozott terveken történő együttes munkára, oktatási útmutatók létrehozására, kísérleti adatok rögzítésére, ügyfélszolgálati adatok nyomon követésére, de akár internetes ismerettárak készítésére is.

 

A SharePoint alapú tudásbázis-kezelő modul részletes ismertetése: karaDox™ Tudásbázis-kezelő

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.