Teljesítmény-kimutatás

 

A SharePoint alapú vállalati portál teljesítmény-kimutatás funkciója szolgál a munkavállalók illetve az alvállalkozók munkaidejének és az ezekhez kapcsolódó információknak az elektronikus formában történő nyilvántartására és visszakereshetőségére. A teljesítményeket a felhasználók rögzítik minden egyes nap. A teljesítmények lekérdezésekor havi bontásban, dolgozónként megtekinthető, hogy mely napokon milyen tevékenységet hány órában végzett.

 

Lehetőség van tételes listás (napi bontású) és összesítő listás (munkanapos, munkaszüneti napos, ünnepnapos bontású) lekérdezésére is a SharePoint felületén. A kimutatás természetesen különböző formátumokban (Excel, PDF, Word stb.) exportálható is.

 

A SharePoint keretrendszerben kialakított teljesítménykezelő modul részletes ismertetése:
karaDox™ Teljesítménykezelő

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.