Szerződéstár 3

 

 

A KARÁDI által SharePoint keretrendszerben fejlesztett szerződéstár 3 modul a vállalatok alap- és speciális (módosító, megszüntető) szerződéseinek és azok adatlapjának a nyilvántartását, illetve az azokhoz kapcsolódó funkcionalitást valósítja meg.

 

A rendszer lehetőséget biztosít az új szerződések felvitelére, azok tulajdonságainak illetve magának a szerződés dokumentumának a szerkesztésére is.

 

Teljes körű megoldást nyújt a szerződés véglegesítésének a folyamatára, a szerződés készítésétől, a szakterületi véleményezésen és a szerződésgazda jóváhagyásán keresztül a szerződés aláírattatásáig – vagy esetlegesen a szerződéstervezet megszüntetéséig – valamint a szerződéskísérő lap nyomtatásáig.

 

A fentieken túl lehetőséget ad a lejáratra, jogvesztésre és egyéb teendőkre való figyelmeztetések generálására is.

 

A SharePoint keretrendszerben fejlesztett szerződéstár 3 modul részletes ismertetése:
karaDox™ Szerződéstár 3

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.