Szerződéstár 1

 

A dokumentumtárhoz hasonlóan a szerződéstár is kialakítható a SharePoint alapú vállalati portálon, melynek segítségével átláthatóvá válik az adott cégnek nemcsak a partnereivel, hanem a szolgáltatóival kapcsolatos szerződések halmaza is. A SharePoint felületén lehetőség van a korábbi majd végleges verziók tárolására is, mely az ügymenet nyomon követését nagymértékben elősegíti. A verzionálás az új szerződések előkészítésekor is lényeges szerepet játszik, segítségével egyértelműen látható, hogy eddig ki, mikor és mit módosított az adott szerződésen.

 

A SharePoint keretrendszerben kialakított szerződéstárban természetesen nemcsak a már kész vagy éppen folyamatban lévő szerződések tárolhatóak, hanem a szerződéssablonok és az általában használt formanyomtatványok is mindenki számára elérhetővé válnak. Mivel minden elektronikusan tárolódik, nem fordulhat elő, hogy eltűnik valakinek az asztaláról vagy, hogy nem a végleges verzió kerül kipostázásra az ügyfél felé.

 

A SharePoint alapú szerződéstár modul részletes ismertetése: karaDox™ Szerződéstár 1

 

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.