Számlaengedélyezés 5

 

 

A KARÁDI által SharePoint alapokon fejlesztett számlaengedélyező 5 modul funkcióit tekintve lefedi a beérkező számlák iktatásától azok kifizetésre történő jóváhagyásáig tartó ellenőrzési folyamatot.

 

A rendszer integrálva van a Microsoft Dynamics Navision rendszerhez, ahol a könyvelés történik, majd ezt követően a SharePoint alapú Számlaengedélyező 5 modul biztosít lehetőséget a könyvelésből származó adatokkal kiegészült, fizetésre kijelölt számlák kiválasztására, valamint a kifizetésük vagy a kifizetésük elmulasztásának a rögzítésére is.

 

A Számlaengedélyező 5 rendszer tárolja a számlák kezeléséhez szükséges törzsadatokat, ugyanakkor specifikusan a Navision adatbázisban tárolt törzsadatokat is igényli a megfelelő működéshez.

 

A SharePoint keretrendszerben kialakított számlaengedélyező 5 modul részletes ismertetése:
karaDox™ Számlaengedélyező 5

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.