Számlaengedélyezés 2

 

A KARÁDI által SharePoint alapokon fejlesztett számlaengedélyezés-modulba a vállalatirányítási rendszerben berögzített számlák automatikusan kerülnek át. A számla először importált státuszt kap, ezt követően a felelős munkatárs felrögzíti a számla szkennelt képét, majd a pénzügy által meghatározott útvonalon elindítja a számla jóváhagyási procedúráját.

 

Ezután az engedélyezési, jóváhagyási folyamat szereplői – számlarögzítő, számlaelosztó, számlaellenőrző, számlajóváhagyó – elvégzik a számunkra előre definiált feladatokat.

 

A SharePoint keretrendszerben kialakított számlaengedélyezés-modul részletes ismertetése:
karaDox™ Számlaengedélyező 2

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.