Problémakezelés

 

A KARÁDI által SharePoint alapon kifejlesztett problémakezelő modulban lehetőség van a probléma meghatározására, a feladatként való kiosztásához szükséges információk definiálására, továbbá rögzíthetőek a problémák kezelése során felmerült feladatok és megoldások is. A rendszer természetesen lehetőséget biztosít arra is, hogy egy főfeladat alá további részfeladatok is felvihetőek legyenek.

 

A problémák SharePoint rendszerben történő rögzítése során nemcsak maga a probléma – annak rövid leírása, típusa -, hanem a felelős csoport illetve a bejelentési dátum és a megoldási határidő is megadható, ezt követően pedig a rendszer automatikusan elindítja a munkafolyamatot a problématípus alapján a felelős csoport felé, mely munkafolyamat a probléma megoldásával, „kész”-re jelentésével zárul.

 

A SharePoint keretrendszerben kialakított problémakezelő modul részletes ismertetése:
karaDox™ Problémakezelő

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.