Pénztárkezelés

 

A SharePoint alapú elektronikus pénztárkezelés esetében a pénztárbizonylatok rögzítése történik meg a vállalati belső portálon, melyek természetesen nemcsak menthetőek, hanem nyomtathatóak is. A funkció integrálva van a vállalatirányítási rendszerhez, melyben a pénztárbizonylat azonnal megjelenik és könyvelhető.

 

A rendszer használata nagymértékben megkönnyíti a bizonylatok visszakereshetőségét, illetve a pénztárjelentések készítését, mely utóbbiak természetesen különböző formátumokban (Excel, PDF, Word stb.) exportálhatóak is.

 

A SharePoint alapokon fejlesztett pénztárkezelő modul részletes ismertetése: karaDox™ Pénztárkezelő

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.