Minőségügyi dokumentumtár 1

 

A SharePoint keretrendszerben kialakított minőségügyi dokumentumtár két fő funkciót lát el:

  1. Nyilvántartja a dokumentumokat a felhasználók számára elérhető módon és szabályozott hozzáféréssel.
  2. Kezeli a dokumentumok változásának folyamatát a módosítási kérelem beérkezésétől a dokumentum új verziójának publikálásáig, megőrizve minden verzióját és követve a módosításokat.

 

A dokumentumok különböző listákban, ezeken belül pedig alkönyvtárakban tárolódnak a SharePoint felületén. Minden minőségügyi dokumentum, ami a dokumentumtárban nyilván van tartva, rendelkezik leíró tulajdonságokkal, melyek a dokumentum adatlapján jelennek meg.  Amennyiben egy adott dokumentumhoz feladatok is kapcsolódnak, akkor azok a feladatlistában érhetőek el, ahol a leíró tulajdonságok között nemcsak a feladat típusa és leírása adható meg, hanem a felelős felhasználókra valamint a feladat végrehajtásának állapotára vonatkozó információk is.

 

A dokumentumokhoz különböző, a SharePoint rendszer által támogatott munkafolyamatok – pl.: módosítási kérelmek – kapcsolhatóak, mely folyamatokban való részvételt illetve a dokumentumokhoz való hozzáférést felhasználói szerepkörök, jogosultságok szerint is be lehet állítani.

 

A SharePoint alapkon fejlesztett minőségügyi dokumentumtár 1 modul részletes ismertetése:
karaDox™ Minőségügyi Dokumentumtár 1

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.