Kiküldetéselszámolás-kezelés

 

 

A KARÁDI által SharePoint alapokon fejlesztett kiküldetéselszámolás-kezelő modul a vállalat munkatársainak kiküldetésihez kapcsolódó feladatok, elszámolások és elszámolási tételek rögzítésére, nyilvántartására és a jóváhagyási folyamatok kezelésére szolgál.

 

A SharePoint alapú rendszer lehetővé teszi többek között a munkavállalók, az úti illetve a kiküldetési célok, az útvonalak, a terjesztési körök, az üzemanyag árak és az amortizációs normák kezelését is, valamint biztosítja a fizikailag beérkezett elszámolások listázhatóságát és a riportok készítését is.

 

A SharePoint keretrendszerben kialakított kiküldetéselszámolás-kezelő modul részletes ismertetése:
karaDox™ Kiküldetéselszámolás-kezelő

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.