Képzés

  

A KARÁDI által SharePoint alapokon kialakított képzés modul amellett, hogy naprakész nyilvántartást biztosít a munkavállalók kompetenciáiról, valamint automatikus figyelmeztetéseket generál a megújítandó kompetenciákkal kapcsolatban, lehetőséget biztosít a munkavállalók képzési igényeinek a rögzítésére, a szakmai és tanulmányi képzésekre történő jelentkezésekre, az ezekkel kapcsolatos jóváhagyási folyamatok kezelésére illetve a képzések, oktatások kimenetelének a regisztrálására, nyomon követésére.

 

A fentiek mellett és ezekkel összefüggésben a képzés modul támogatja a szakmai oktatási és a tanulmányi képzési terv létrehozását és tartalmának szerkesztését, valamint az ezekhez kapcsolódó dokumentumok, adatok és nyilvántartások kezelését is.

 

A SharePoint keretrendszerben fejlesztett képzés modul részletes ismertetése: karaDox™ Képzés

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.