Iktatás és iratkezelés 4

 

 

A KARÁDI által SharePoint alapokon kialakított iktató és iratkezelő rendszer a bejövő és kimenő iratok, valamint a folyamataikhoz kapcsolódó funkcionalitást valósítja meg.

 

A karaDox™ Iktató és iratkezelő 4 rendszer a SharePoint felületen a bejövő iktatások esetében az új elem hozzáadásának, az irat tulajdonságainak a szerkesztésének, az előirat hozzákapcsolásának, az irat szignálásának, kölcsönzésének, rontottá tételének, lezárásának valamint az irattal kapcsolatos további teendők kiosztásának a munkafolyamatait támogatja. Kimenő iktatások esetében pedig a postai és a nem postai úton továbbítandó iratokkal végezhető műveletek munkafolyamatainak elektronikus támogatását valósítja meg.

 

A SharePoint alapokon fejlesztett rendszer a fenti munkafolyamatok hatékony kezelését különböző nézetek használatával segíti elő.

 

Az iktató és iratkezelő 4 modul részletes ismertetése: karaDox™ Iktató és iratkezelő 4

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.