Iktatás és iratkezelés 3

 

 

A KARÁDI által SharePoint keretben kialakított iktató és iratkezelő rendszer célja a vállalat különböző iktatókönyveinek valamint a hozzájuk kapcsolódó dokumentumoknak és a velük kapcsolatos munkafolyamatoknak, feladatoknak az elektronikus nyilvántartása és kezelése.

 

A karaDox™ Iktató és iratkezelő 3 rendszer a SharePoint felületen elektronikusan támogatja az iktató és a feladat felelőseinek a munkáját, továbbá adott munkafolyamatokról és feladatokról értesítéseket küld a meghatározott felhasználók számára.

 

A SharePoint alapokon fejlesztett rendszer támogatja az iktatandó dokumentumok kezelését, csatolását, a szignálási és továbbítási munkafolyamatokat valamint a postázáshoz és selejtezéshez kapcsolódó tevékenységeket is.

 

A iktató és iratkezelő 3 modul részletes ismertetése: karaDox™ Iktató és iratkezelő 3

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.