Iktatás és iratkezelés 1-2

 

A SharePoint rendszer által támogatott iktatáskor az iktató személy egy közös elektronikus irattárban helyezi el az iktatószámmal és egyéb dokumentumra vonatkozó kiegészítő információkkal ellátott iratot. Mindez a kimenő és a céghez beérkező iratok esetében is elvégezhető, még akkor is, ha az adott iratnak nincs elektronikus lenyomata.

 

A rendszer segítségével lehetőség van az irat továbbítására, felelős személy(ek) keresésére, hozzá kapcsolódó feladatok kiosztására és postázási folyamat indítására is, azaz az elektronikus dokumentumkezelésre a SharePoint felületén. Az irat űrlapján minden lényes információ (időpontok, felelősök, határidők stb.) megtekinthető.

 

A SharePoint keretrendszerben fejlesztett iktatómodul használata megkönnyíti az ügyintézés, a fizikai tárolás, visszakeresés, a nagy mennyiségű irat iktatásának és a verziók kezelésének a folyamatát és lehetőséget biztosít a helyettesítések, jogosultságok kezelésére is.

 

A SharePoint alapú iktató és iratkezelő modul részletes ismertetése:
karaDox™ Iktató és iratkezelő 1
karaDox™ Iktató és iratkezelő 2

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.