Gyártástechnológiai dokumentumkezelés

 

A KARÁDI által SharePoint keretben kialakított gyártástechnológiai dokumentumkezelő rendszerben a gyártási folyamatban részt vevő gépek és az azokhoz tartozó hatályos technológiák nyilvántartása, valamint a rendszer által generált, adott felhasználóra vonatkozó munkafolyamatok támogatása valósul meg.

 

A SharePoint alapú karaDox™ Gyártástechnológiai dokumentumkezelő modul a különböző, a rendszerben rögzített adatok listákban történő tárolása mellett új technológiák rögzítésére, azok jóváhagyatási folyamatainak a kezelésére, a már hatályos technológiák módosítására, esetlegesen érvénytelenítésére, valamint az egyéb technológiai utasítások kezelése is szolgál.

 

A SharePoint keretrendszerben fejlesztett gyártástechnológiai dokumentumkezelő modul részletes ismertetése:
karaDox™ Gyártástechnológiai dokumentumkezelő

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.