Dokumentumkezelés - felhő alapú

 

A KARÁDI által fejlesztett felhő alapú dokumentumkezelés rendszer célja, hogy az adott vállalat által nyilvántartott dokumentumokat SharePoint online környezetben, a felhő alapú rendszer előnyeit alkalmazva tárolja, rendszerezze és visszakereshetővé tegye.

 

Az alkalmazás kialakításánál elsődleges szempont a dokumentumok kezelésének megkönnyítése, a korábban használt dokumentum-nyilvántartási módszerek kiváltása illetve az elemzési lehetőségek biztosítása, továbbá a naprakészség valamint a duplikátumok megszüntetése és az attribútumok egységesítése.

 

A modul – a fenti célok megvalósulása érdekében – lehetőséget biztosít a dokumentumok feltöltésére vagy sablonokból történő létrehozására, szerkesztésére, törlésére, a dokumentum tulajdonságainak megtekintésére és szerkesztésére, a verziókezelésre, a dokumentumok közötti keresésére, sorrendezésre, szűrésre, exportálásra, valamint a dokumentumokhoz kapcsolódó értesítések kezelésére.

 

A felhő alapú dokumentumkezelő modul részletes ismertetése: karaDox™ Dokumentumkezelő - felhő alapú

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.