Dokumentumkezelés 1

 

 

A SharePoint alapú elektronikus dokumentumkezelés segítségével a különböző dokumentumok és azok verzióinak kezelése, iktatása valósítható meg egy közös, elektronikus dokumentumtárban való elhelyezés folyamán, ahol a dokumentumokat nemcsak iktatószámmal, hanem az arra vonatkozó kiegészítő információkkal is el lehet látni, ami a további teendők valamint a visszakeresés szempontjából is nagymértékben megkönnyíti a munkavégzést.

 

A dokumentumkezelés segítéségével automatikussá tehető az irat továbbításának – azaz a szignálásnak – a folyamata, sőt a számlák jóváhagyása és engedélyezése is elektronikus úton történhet a SharePoint rendszer segítségével.

 

Az ügyintézés és a feladat-hozzárendelés is gördülékenyebbé válik, hiszen a különböző ügyekhez, feladatokhoz tartozó dokumentumok is egyszerűen legyűjthetőek, nyomon követhetőek.

 

A SharePoint alapokon fejlesztett dokumentumkezelő modul részletes ismertetése: karaDox™ Dokumentumkezelő 1

 

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.