Beszerzési folyamatkezelés 4

 

 

A KARÁDI által SharePoint keretrendszerben kialakított modul célja a vállalati beszerzésekhez kapcsolódó megrendelési folyamatoknak a kezelése, támogatása.

 

A karaDox™ Beszerzési folyamatkezelő 4 a megrendelések folyamatkezelését az új beszerzésre vonatkozó igény rögzítésétől, annak jóváhagyatásán keresztül, egészen az igényben foglalt megrendelés beérkezésének regisztrálásáig és a beszerzés minősítéséig bezárólag támogatja, nyomon követi. Mindezek megvalósítása során a modul együttműködik a KARÁDI által szintén SharePoint keretrendszerben kialakított Iratkezelő modullal, illetve az adott vállalat Microsoft Dynamics NAV (Navision) rendszerével is.

 

A SharePoint keretben kialakított beszerzési folyamatkezelő 4 modul részletes ismertetése:
karaDox™ Beszerzési folyamatkezelő 4

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.