Beszerzési folyamatkezelés 2

 

 

A KARÁDI által SharePoint keretben kialakított szoftverrendszer célja a vállalati belső beszerzési igények kezelése.

 

A karaDox™ Beszerzési folyamatkezelő 2 segítségével megvalósul a beszerzéshez kapcsolódó igénylések és feladatok nyomon követése az igénylés rögzítésétől kezdve, a specifikálásra, jóváhagyásra majd beszerzésre történő továbbításán keresztül egészen a beszerzési feladat ügyintézőhöz történő rendelődéséig, valamint a beszerzés jóváhagyásáig és a teljesítéséig.

 

Mindeközben a SharePoint alapú rendszer automatikus értesítéseket küld adott munkafolyamat-egységeknél az érintett felhasználók számára.

 

A SharePoint keretben kialakított beszerzési folyamatkezelő modul részletes ismertetése:
karaDox™ Beszerzési folyamatkezelő 2

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.