SharePoint tanácsadás, fejlesztés, bevezetés

 

 

A SharePoint keretrendszerre épülő elektronikus dokumentumkezelési és munkafolyamat-irányítási rendszerek fejlesztését és bevezetését a csoportmunka-támogatással foglalkozó üzletágunk végzi.

SharePoint fejlesztőink és tanácsadással foglalkozó kollégáink az ügyfél számára legoptimálisabb megoldás megvalósítására törekszenek. Ennek köszönhetően jelenleg több mint 40 karaDox modul támogatja hatékonyan különféle vállalatok elektronikus dokumentumkezelését és nyilvántartását, az iktatását illetve az egyedi ügyeik, feladataik, munkafolyamataik – többek között a beszerzések, eljárások, problémák, projektek és számlaengedélyezések –kezelését, valamint a munkaidejük és szabadságaik nyilvántartását is. Mindezek a vállalati belső portálok segítségével szervezeti szinten menedzselhetőek.

A SharePoint alapú vállalati portálmegoldások fejlesztése és bevezetése – mely a helyszíni felmérések és konzultációk alapján elkészített igényspecifikáció és rendszerterv készítésétől kezdve az alaprendszer telepítésén és az egyedi fejlesztéseken, paraméterezéseken keresztül a tesztelést és az oktatást is magában foglalja az éles üzemi használatot megelőzően – általában 2-6 hónapot vesz igénybe.
A SharePoint fejlesztés és bevezetés lépéseiről részletesen az Irat- és dokumentumkezelési rendszerek bevezetése című cikkünkben tájékozódhat.

SharePoint tanácsadó és fejlesztő kollégáink természetesen az éles üzemi használat megkezdését követően is támogatást nyújtanak 1 éven keresztül díjmentesen a specifikációban foglalt és a saját fejlesztés eredményeként létrehozott funkciók megfelelő, hiány- és hibamentes működése érdekében.  
Ezt követően pedig szoftvertámogatási megállapodás keretében van lehetőség szakembereink SharePoint tanácsadásának, támogatásának az igénybe vételére.

 

Amennyiben SharePoint fejlesztésre, bevezetésre, tanácsadásra van szüksége, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.