karaDox
karaDox – szervezeti szinten menedzselt dokumentum- és munkafolyamat-kezelő rendszerek

 

A karaDox rendszer a cégünk által fejlesztett SharePoint keretrendszerű alkalmazások összessége, amely a vállalatok szervezeti egységei által működtetett munkafolyamatok elektronikus kezelését valósítja meg. A termék kialakításánál a több mint 10 éves elektronikus dokumentum- és folyamatkezelő rendszerfejlesztési tapasztalatainkra támaszkodtunk.

A karaDox egyik legnagyobb előnye az egyedi fejlesztésű dokumentum- és folyamatkezelő rendszerekkel szemben, hogy a szabványos Microsoft SharePoint keretrendszerre épül, így ennek használatával az ügyfeleink nincsenek kiszolgáltatva egyetlen szoftverfejlesztő cégnek, de mégis az igényeiknek megfelelő, egyedi, testreszabott megoldásokat használhatnak, azonban azt a későbbiek során szabadon módosíthatják vagy akár továbbfejleszthetik.

A Microsoft folyamatos SharePoint keretrendszer frissítései miatt a karaDox rendszer is folyamatosan megújul funkcionalitásában és felhasználói élmény tekintetében is, ezzel is eleget téve az egyre magasabb felhasználói igényeknek.  A karaDox keretrendszerét biztosító SharePoint ma már felhőszolgáltatásként is igénybe vehető, így ügyfeleinknek nem szükséges a rendszer futtatásához szükséges saját infrastruktúrát fenntartani, hanem azt költséggazdálkodás terén jóval tervezhetőbb és rugalmasan változtatható felhőszolgáltatásként is igénybe tudják venni.

A karaDox webes felhasználói felülete révén szinte bármilyen webes böngészőt futtató eszközről elérhető, a felhasználók számára ezzel biztosítva napjaink egyik legfontosabb elvárását, a mobilitást. A termék a SharePoint szabványos interfészkapcsolatai révén könnyen integrálható bármely már meglévő szoftverrendszerhez, elősegítve ezzel a felhasználók hatékony munkavégzését.

A rendszer moduláris felépítésű, így az egyes szervezeti egységek számára fejlesztett alkalmazáscsomagok rugalmasan alakíthatók a funkcionális igényeknek megfelelően. A SharePoint keretrendszer beépített lehetőségein túl SharePoint add-on eszközöket is kialakítottunk (jogosultságkezelő, sorszámosztó stb.), amelyeket az egyes modulok fejlesztésénél felhasználva költséghatékony megoldásokat nyújthatunk ügyfeleinknek. A meglévő modulokon túl természetesen lehetőség van teljesen egyedi folyamat- vagy dokumentumkezelési igény kiszolgálására is a karaDox rendszerben.

Mivel egyik fő célunk, hogy ne a vállalatoknak kelljen a rendszerhez alkalmazkodni, hanem a rendszer alkalmazkodjon a vállalat által működtetett folyamatokhoz, ezért a bevezetésre kerülő karaDox modulok minden esetben a részletesen specifikált igényeknek megfelelően kerülnek testre szabásra  és paraméterezésre, szükség esetén pedig egyedi továbbfejlesztésre.

 

A karaDox rendszer az alábbi 8 terméken belül a következő modulokkal támogatja a vállalatok folyamat- és dokumentumkezelési feladatait:

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

UNITED COLORS OF BENETTON   BÉRES GYÓGYSZERGYÁR ZRT.   CONTINENTAL   GDF SUEZ Energia Holding Hungary Zrt   LOMBARD LÍZING CSOPORT   MICHELIN   TONDACH

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.