Irat- és dokumentumkezelés

Egyre több vállalati döntéshozóban merül fel az igény arra, hogy a cégén belüli munkafolyamatokat valamint az ezekhez kapcsolódó dokumentumok készítését, tárolását, hozzáférhetőségét szabályozni, illetve amit csak lehet, automatizálni szükséges. A dokumentumkezelés azaz a dokumentumok tárolása, nyilvántartása, visszakeresése, kinyomtatása, a megfelelő helyre történő eljuttatása költséget és többletmunkát ró a vállalkozásokra és azok munkatársaira, miközben a kezelendő információk mennyisége napról-napra növekszik, ezért a munkatársak egyre több időt töltenek az iratok és dokumentumok keresésével, nyilvántartásával, továbbításával, tárolásával. A papír alapú dokumentumok mellett egy vállalat mindennapi működésében az e-maileknek egyre nagyobb szerepük van, így azok kezelésére is nagyobb figyelmet kell fordítani.

 

 

Egy elektronikus dokumentumkezelő rendszer bevezetése ideális megoldás akkor, ha az Ön vállalatánál fennakadásokat okoz az iratok és dokumentumok iktatása, nyilvántartása, visszakereshetősége, áramlása a különböző kollégák, osztályok, telephelyek között. Egy dokumentumkezelő rendszer segítségével az iratok
és dokumentumok teljes életciklusa a keletkezéstől egészen a megsemmisülésig egy rendszerben felügyelhető és nyomon követhető.

 

 

A KARÁDI irat- és dokumentumkezelő rendszere a SharePoint keretrendszerben lett kialakítva. Mivel minden egyes szervezet más, így az általunk korábban ügyfeleinknek fejlesztett dokumentumkezelő rendszerek között is vannak funkcióbeli és technológiai különbségek. Partnereink dokumentumkezeléssel és munkafolyamat-irányítással kapcsolatos igényei a Windows Server 2012 R2 részét képező Windows SharePoint 2013 Foundation valamint a Microsoft Office SharePoint 2013 Server keretein belül kerülnek megvalósításra.

 

 

A korábbi - SharePoint-ban kialakított - irat- és dokumentumkezelő rendszereink főbb alkalmazási területei a következők:

 

- iktatás,

- számlaengedélyezési folyamatok kezelése,

- logisztikai folyamatok kezelése,

- ügykezelés,

- MIR/KIR folyamatok kezelése (minőségirányítás/környezetirányítás),

- panaszkezelő rendszer megvalósítása,

- belső szabályozások kezelése,

- vezetői utasítások kezelése,

- szakmai dokumentumtárak megvalósítása.

 

 

Szolgáltatásaink

 

- SharePoint alapú irat- és dokumentumkezelési rendszerek bevezetése

- Support/Támogatás

 

Olvassa el partnereinkhez bevezetett SharePoint alapú irat- és dokumentumkezelési rendszereink esettanulmányait itt!

 

Az alábbiakban egy rövid videót tekinthet meg a SharePoint-ban kialakított karaDox™ Dokumentumkezelő rendszerünkről.

 

Szolgáltatások

Irat- és dokumentumkezelő rendszerek bevezetése

Vállalatirányítási rendszerek (NAV) bevezetése

Rendszerüzemeltetési szolgáltatások

Kapcsolat

Gyuró Sándor
Telefon: 30/475-6026
E-mail: gyuro.sandor@karadi.hu

Alapfeladatok a SharePoint alkalmazásban

 

Töltse le a tanulmányt, melyben átfogó képet kap a SharePoint alkalmazás összetevőiről, a listákkal, tárakkal, kijelzőkkel és nézetekkel kapcsolatos műveletvégzési lehetőségekről.

A vállalati irat- és dokumentumkezelés kihívásai

 

Töltse le tanulmányunkat az irat- és dokumentumkezelő rendszerekről, melyben a funkciók és az előnyök részletezése mellett választ kaphat arra is, mire érdemes odafigyelni egy konkrét rendszer kiválasztásakor.

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.