Tondach Magyarország Zrt.

 

A Tondach Magyarország Zrt. a hazai tetőfedő piacon vezető pozíciót szerzett, a felhasznált mintegy 12 millió négyzetméterből 40-49%-kal veszi ki a részét. A cég piaci részesedése 90% a kerámia tetőcserepek területén.

 

Fő tevékenység: kerámia tetőcserepek gyártása és forgalmazása

Megoldandó probléma: az ügyfelek gyorsabb és pontosabb tájékoztatása az akciókról, termékekről, megrendeléseikről, a rendelések gyorsabb és pontosabb rögzítése valamint a rendelésmódosítások nyomon követhetőségének biztosítása

Megoldás: karaDox™ rendeléskezelés

 

A rendeléskezelő modul bevezetésével hatékonyabbá vált a Tondach Zrt. kereskedői/viszonteladói hálózatának kiszolgálása, valamint jelentősen megkönnyítette az értékesítés munkáját, hiszen a partnerei számára egy internetes felületet biztosít rendeléseik leadására, futó vagy lezárt rendeléseik áttekintésére, valamint egyéb, a partnerek számára fontos információk gyors elérésére. A rendszer használatával a rendelés útja a beadástól a visszaigazoláson át egészen a teljesítésig nyomon követhető, számos gyakori hibalehetőséget eleve kizár (pl.: tetőrendeléskor egymáshoz nem illeszkedő terméket nem enged rendelni). A rendelések főbb fázisaiban e-mailértesítések generálódnak, mely nagyban segíti az információk azonnali biztosítását a partnerek számára. Mindezzel tehát a rendelések kezelése és az adminisztrációs folyamat felgyorsul, a döntéshozói szint felé pedig fontos információk válnak egyszerűen lekérdezhetővé.

 

A sikeres magyarországi bevezetés után a KARÁDI megállapodást kötött a kerámia tetőcserepek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Tondach konszernnel a karaDox szoftverrendszernek és a hozzá kapcsolódó Webshop modulnak további 6 országban történő bevezetéséről. A bevezetés a csehországi és szlovákiai leányvállalatoknál megkezdődött.

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.