MORGAN HUNGARY Termékgyártó Kft.

 

 

A Morgan Advanced Materials Ltd egy több mint 150 éves múltra visszatekintő, több mint 50 országban jelen lévő, a londoni tőzsdén jegyzett technológiai cég, amely az ipar és közlekedés különböző területein (járműipar, energia előállítás, fémelőállítás stb.) használt technológiai anyagok (műszén, grafit, kerámiák) és azokból készült termékek (szénkefék, áramszedők, áramátviteli rendszerek stb.) gyártásával és fejlesztésével foglalkozik. A cég magyarországi leányvállalata a MORGAN HUNGARY Termékgyártó Kft.

 

 

 

Fő tevékenység: szénalapú termékek gyártása, fejlesztése

Megoldandó probléma: szállítói számlák engedélyezési folyamatának kezelése

Megoldás: karaDox™ Számlaengedélyező (bevezetés: 2015. január - május)

 

A KARÁDI által SharePoint keretrendszerben kialakított számlaengedélyező rendszer lehetőséget biztosít a számlaigazolás teljes folyamatának a támogatására, a számlák iktatásától, adatlapjának és képének a rögzítésétől kezdve, a különböző számlák (rendelésszámmal rendelkező, nem rendelkező, intercompany partnerrel rendelkező stb.) igazolási, jóváhagyási folyamatain keresztül egészen a könyvelésig, illetve a számlák esetleges elutasításáig, visszaadásáig.

A karaDox Számlaengedélyező modul a felhasználókhoz különböző szerepköröket és jogosultságokat rendel, melyek segítségével szabályozható, hogy az egyes felhasználók milyen funkciókat érhetnek el a rendszerben, illetve a benne szereplő számlákkal milyen műveleteket végezhetnek. Ennek megfelelően a rendszer megoldást jelent a számlaengedélyezés folyamatában részt vevő szereplők – iktató, jóváhagyó és könyvelő – feladatainak, teendőinek elektronikus kezelésére, egy közös felületen történő koordinálására.

A fentieket segítendő különböző nézetek beállítására is lehetőség van a SharePoint alapú számlaengedélyező modulban, melynek köszönhetően az adott felhasználó olyan felületet lát, mely a modulban nyilvántartott számlák közül csak az adott nézet beállításainak megfelelő számlákat (pl.: berögzített, jóváhagyás alatti, könyvelendő, elutasított stb.) jeleníti meg.

Mindezeknek köszönhetően a számlák nyilvántartása és kezelése, valamint a hozzájuk kapcsolódó különböző munkafolyamatok, státuszok és feladatok átláthatóbbá és nyomon követhetőbbé váltak.

 

 

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.