EUREST Étteremüzemeltető Kft.

 

Az Eurest Kft. 1992 óta van jelen a magyarországi piacon, országszerte 49 étteremben közel 950 fővel biztosítják az ügyfeleik magas színvonalon történő kiszolgálását.

 

Fő tevékenység: munkahelyi és intézményi vendéglátás, amelynek keretében a ' la carte önkiszolgáló éttermeket, protokoll éttermeket, büféket működtetnek

Megoldandó probléma: a minőségbiztosításhoz kapcsolódó dokumentumok naprakészsége, hozzáférhetősége

Megoldás: karaDox™ Minőségügyi Dokumentumtár (bevezetés: 2009. december)

 

A karaDox™ minőségügyi dokumentumtár bevezetésével a minőségbiztosításhoz kapcsolódó dokumentumok mindig aktualizált formában vannak rögzítve, az éppen érvényben lévő minőségügyi kézikönyv és az ehhez kapcsolódó szabályok, utasítások naprakészen elérhetőek a telephelyek és az éttermek munkatársai számára is. Az élelmiszerbiztonsági előírások miatt kiemelkedő prioritású ezeknek a szabályzatoknak, utasításoknak a kezelése, a jóváhagyott végleges verziók publikálása, a telephelyek vezetőinek értesítése, melyek automatikus megvalósulása a bevezetett dokumentumkezelő rendszer által biztosított.

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.