ContiTech Rubber Industrial Kft. (Continental cégcsoport tagja)

 

A ContiTech Rubber Industrial Kft. a gumi és műanyag technológiák vezető specialistája. A nem abroncsgyártó gumiipari szektor legnagyobb gyártójaként, a ContiTech funkcionális részeket, komponenseket és rendszereket fejleszt és gyárt az autóipar, a gépek és berendezések gyártóinak, a bányászat, a vasúti szállítás, a nyomdaipar és más fontos piacok számára.

Magyarországon gyártási telephelyeikkel, disztribúciós partnereikkel és viszonteladóikkal vannak jelen.

 

Fő tevékenység: gumi- és műanyagipari termékek gyártása

Megoldandó probléma/Megoldás: migrációs feladatok ellátása a Microsoft Windows SharePoint rendszerben  

 

A KARÁDI által a SharePoint rendszerben elvégzett migrációs feladatok az alábbiak szerint zajlottak a vállalatnál.

Mint minden ilyen jellegű tevékenységet egy alapos felmérés és konzultációk sora előzött meg. Ezt követően valamint ezek alapján került kidolgozásra a migrációs terv, mely tartalmazta a projektben résztvevők szerepét, elérhetőségét és felelősségi köreiket, a migrációs környezet meghatározását, a migrálandó site-ok, szolgáltatások (űrlapok, munkafolyamatok, MySite stb.) ismertetését, a kiválasztott migrációs módszert, annak lépéseit, a várható szolgáltatás-kiesések időintervallumát valamint a visszaállítási tervet.  Mindezek részletes ütemterv keretében lettek meghatározva, mely magában foglalta a javasolt tesztelési lépéseket is.

Ezt követően került sor a migrációs környezet kialakítására, paraméterezésre, melynek a migrációhoz szükséges hardver és szoftverkövetelmények biztosítása, előállítása volt a célja.

Mindezek után valósult meg a trial migráció, melynek célja a migrációs tervben ismertetett migráció elvégzése volt, s melynek eredményeképpen előállt egy teszt rendszer. Az itt elvégzett tesztelések során feltárhatóvá váltak a migráció eredményeképpen keletkező eltérések és hibák, melyekre megoldási lépések lettek kidolgozva, s ennek megfelelően pontosításra kerültek a végleges migráció lépései, melyek alapján elvégezhetővé váltak a tényleges migrációs feladatok a vállalat SharePoint rendszerében.

Referenciák / Esettanulmányok

Referenciák

Esettanulmányok

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába.